Fluier final de an

Iată că am ajuns și la final de an. A fost un an 2022 care a consemnat, într-un final, sfârșitul sfârșitului lumii, adică încheierea oficială, prin decret OMS, a stagiunii de spectcol absurd și saltimbanci Covid19. Aplauze la scenă deschisă!!!

Între timp au mai murit niște oameni, fie din cauza unui război inutil și imbecil între două popoare care vorbesc aceeași limbă și au aceleași tradiții, ba chiar au aproape și aceeași istorie, fie din cauza, și aici trebuie să o spunem pe șleau, dar mai șoptit, să nu avem probleme, efectelor adverse ale unui vaccin experimental despre care nimeni nu mai cercetează nimic. În ultima parte a acestui an au tot apărut știri, culmea, apărute și la TV și în mass-media, de persoane, unele cunoscute, care au murit subit – stop cardiac. Aceste cazuri au fost consemnate peste tot în lume. Și ce este mai interesant, toate acestea reprezentau persoane până în 50 de ani și fără patologii severe cunoscute. Nimeni nu a venit cu o explicație amănunțită și logică a acestor decese, mai mult decât dubioase. În tot acest timp câțiva jurnaliști și câteva instituții de presă, trezindu-se acum din somnul cel de moarte, au prezentat câteva detalii, mai puțin cunoscute, despre afacerea Covid, și anume, cum că statul român, de exemplu, a făcut achiziții în perioada plandemiei covid de sute de milioane de euro, de echipamente medicale la suprapreț care nu au fost niciodată folosite, ne mai vorbind de achiziția de milioane de doze de vaccin care zac și acum în depozite urmând să expire. Mai mult decât atât, instituții europene de etică și transparență din cadrul UE au scos la tablă pe unul dintre directorii Pfizer, și i-au pus câteva întrebări incomode. Printre acestea – dacă compania Pfizer, cea atât de promovată în perioada plandemiei, a efectuat teste asupra vaccinului anti-covid scos pe piață (în timp record, apropo), care să demonstreze că vaccinarea cu vaccinul Pfizer previne răspândirea virusului în rândul populației. Răspunsul, debusolant și surprinzător (pentru unii) a fost acesta – nu am făcut astfel de teste, pentru că, dată fiind situația de urgență, nu a existat suficient timp să le facem. Și totuși cu vaccinul produs de Pfizer s-au vaccinat sute de milioane de oameni, poate chiar miliarde, fiindu-le spus că vaccinarea previne răspândirea virusului și îi scapă de o moarte sigură.

Iată că totul nu a fost decât o manipulare și o propagandă fără precedent. Oamenii au fost trași pe sfoară. Dar măcar de ar fi fost doar atât. Pe lângă faptul că prin vaccinare oamenii s-au supus la riscurile unui experiment medical mondial, au și contribuit la creearea unui precedent extrem de periculos. Prin instaurarea pandemiei, s-a făcut dovada, încă o dată, dacă mai era nevoie, că populația acestei planete poate să fie folosită oricând și prin orice mijloace pe post de carne de tun și că îi pot fi încălcate până și cele mai elementare drepturi sub pretextul, atât de nobil, dar vai, atât de fals, al protejării sănătății publice. 

Oamenii au crezut, în frica lor patologică, că vaccinându-se se vor proteja atât pe ei cât și pe cei din jur. Până la urmă asta a și fost campania de propagandă covid făcută la nivel mondial – vaccinează-te, arată că îți pasă! Ei bine nu a fost vorba în niciun moment de așa ceva. Vaccinându-se nu s-au protejat nici pe ei nici pe cei din jur. Tot ce au realizat a fost să facă jocurile politice ale unor corporații farmaceutice și ale unor politicieni corupți, care în urma acestei crime împotriva umanității și-au umplut conturile și buzunarele cu miliarde de euro și dolari.

Astăzi, chiar în acest moment, în România cel puțin, există o epidemie de răceală și gripă. În ultimele două luni foarte mulți oameni, atât adulți cât și copii, au umplut holurile spitalelor cu viroze respiratorii. Ba cică nici nu ar mai exista medicamente pentru copii care sa lupte cu răceala. Observ în fiecare zi, prin prisma activității pe care o desfășor în câmpul muncii, că în mijloacele de transport în comun, în magazine, pe stradă, sunt foarte mulți oameni răciți, oameni care tușesc, strănută, prezintă stări evidente de infectare cu un virus gripal. Dar să vezi chestie, nimeni nu are covid! Și pe deasupra nimeni nu poartă mască. Nimănui nu-i mai este frică, nimeni nu se mai protejează cu mânuși, măști și tone de gel dezinfectant, deși, acum mi se pare mult mai evidentă existența unei epidemii decât acum 2 ani.

Nu este de-a dreptul absurd cum procedează masele de oameni? Atâta timp cât instituțiile statului nu le transmit că există o situație de urgență, oamenii nu fac nimic ca să se protejeze. Statul este cel care trebuie să-i avertizeze, să ia măsuri, să-i protejeze. Totul prin stat nimic în afara statului!

Este ca și când, navigând pe o corabie, observi că barca ia apă, dar nu faci nimic și nu te îngrijorezi până când nu vine căpitanul să te înștiințeze. Corabia între timp se scufundă, dar tu încă mai aștepți sfaturile căpitanului, pentru că tu ne ești specialist în navigație…

Sau, exemplul din cealaltă extremă, fiind pe aceeași corabie, căpitanul, care poate să fie un nebun care are halucinații de la prea mult mers pe mare, vine și îți spune că barca ia apă și se scufundă, deși tu vezi limpede că nu e așa, și totuși decizi să părăsești corabia, pentru că nu ești specialist în navigație…

Morala acestor exemple este simplă – ca să îți protejezi viața nu ai nevoie tot timpul de sfaturile specialiștilor, ci de pură observație.

În plandemia de Covid nu a fost niciodată vorba de o criză medicală fără precedent, ci de o problemă de natură socială și politică. Oamenii nu pot, în zilele noastre, să înfăptuiască nimic în afara statului. Nu își pot închipui viața fără un stat atotputernic care să le dirijeze acțiunile. Omul-masă, despre care vorbea Ortega y Gasset în anii 30 ai secolului trecut, este mai prezent acum ca niciodată. Acel om masă de atunci a generat regimurile totalitare fasciste și comuniste. Omul-masă de acum, oare ce va genera? Foarte probabil același lucru. Atât timp cât omul își va da libertatea pe o presupusă securitate, nu va merita nici securitate nici libertate.

Și pentru că oamenilor tot le plac atât de mult statisticile, mă întreb cum ar suna o statistică a deceselor cauzate de morțile subite în ultimul an? Vreau să văd și eu publicată o statistică a deceselor cauzate de atacuri de cord, miocardite, tromboze etc. Și aș mai vrea să aflu, câți dintre cei care au decedat în ultimul an au fost vaccinați și câți nevaccinați. Medicul german Wolfgang Wodarg, spunea într-un interviu pe care l-am tradus anul trecut, (Interviu Wolfgang Wodarg 28 iunie 2021) și care acum bineînțeles că nu mai poate fi găsit pe marele internet în format video, că trebuie să urmărim cu atenție următorul sezon de virusuri gripale (adică sezonul 2022-2023) pentru că, spunea acesta, cei care vor suferi de gripe și răceli severe, vor fi tocmai cei care cu un an înainte s-au vaccinat anti-covid. Și câtă dreptate avea acesta!

De când a debutat sezonul rece a apărut și o explozie de cazuri de gripă și răceală. Nu vi se pare cel puțin suspect acest lucru? Corelația dintre vaccinul anti-covid și decesele suspecte, sau cu îmbolnăviri serioase cu virusuri gripale de sezon este imposibil de ascuns. În jurul meu am cunoștințe care au făcut toată schema de vaccinare covid, iar în această perioadă nu mai reușesc să scape de tuse și stări febrile. O tuse sau o gripă care să te țină câteva săptămâni sau luni, este mai mult decât un semn de întrebare. Explicația, spun eu, este simplă. Toți cei vaccinați fie și-au slăbit sistemul imunitar prin vaccinarea covid iar acum nu mai pot să lupte cu o banală răceală de sezon, fie prezintă efectele adeverse târzii ale vaccinării anti-covid. Dar câinii latră, ursul merge. Și ceea ce este și mai interesant e faptul că toate acele companii dezvoltatoare de vaccinuri anti-covid s-au asigurat că nu vor putea fi trase la răspundere în fața legii pentru posibilele efecte adverse ale vaccinurilor produse. Și asta pentru că era o situație de urgență care cerea măsuri urgente. Vă dați seama ce încurajare la escrocherie a însemnat faptul că orice companie medicală a putut și a avut dreptul legal să producă în perioada pandemiei vaccinuri anti-covid, netestate, să le vândă și să nu fie trasă la răspundere pentru posibilele efecte adverse ale unui astfel de vaccin experimental? Easy money, cum spun americanii.

Așadar, chiar dacă șeful Pfizer a fost tras de mânecă în fața Parlamentului european, compania nu va putea fi niciodată socotită răspunzătoare pentru decesele cauzate de vacinare sau pentru efectele adverse grave ale vaccinului, pentru că cei care s-au vaccinat au și semnat pentru acest lucru.

Singura răspundere a acestor corporații medicale va fi, cel mult, una morală, și asta nu înseamnă nimic în zilele noastre.

Între timp, în depărtata Chină, situația este și mai gravă. Poporul chinez, sau o mică parte a lui, a început să se manifeste împotriva regimului comunist de la Phenian care guvernează țara de aproape un secol cu pumn de fier. Este bine știut faptul că încă dinainte de apariția pandemiei de covid chinezii ieșiseră în stradă, iar în Hong Kong situația scăpase de sub control. Dar peste noapte a apărut acest virus ucigaș și toții chinezii au fost băgați cu forța în case astfel că au fost înnăbușite și protestele.

Acum câteva luni, după ce și în China s-a pus capăt pandemiei, protestele au fost reluate. Dar surpriză, chiar în acel moment au fost depistate noi cazuri de covid. Din nou, aceeași partitură, chinezii închiși în case. Imaginile din ultimele săptămâni din China au făcut înconjurul lumii. Securitatea, poliția și armata chineză, au înnăbușit violent toate protestele chinezilor, care s-au cam săturat de atâta pandemie și vor să guste o fărâmă de libertate. Partidul comunist chinez a pus în pracitcă poltica pumnului în gură și a șenilelor de tanc – oameni arestați, bătuți, chiar uciși. Reacția occidentului nu a încetat să apară. Și într-o ipocrizie fără margini, liderii europeni au condamnat China pentru acțiunile ei, spunând că oamenilor nu le pot fi încălcate drepturile și libertățile. Nu poți decât să râzi cu gura până la urechi când auzi o astfel de declarație, venită din partea unor oameni și instituții care au practicat aceeași manieră anti-democratică și împotriva libertății, în perioada plandemiei covid. Hoții strgă hoții. Cam despre asta este vorba.

Oare când în Europa oamenii erau terorizați și li se încălcau drepturile și libertățile în numele sănătății publice, nu era exact același lucru cu ce face acum Partidul comunist chinez? Acum europenii se pun în rolul apărătorilor libertății… Ce glumă proastă… Pot să creadă aceștia că oamenii uită tot ce ei au înfăptuit în perioada plandemiei? Va veni o zi când toți acești asasini ai libertății vor trebui să plătească în fața legii. Sau nu va veni…?

Un lucru e sigur, niciodată în istoria recentă a umanității nu a existat mai puțină siguranță asupra dreptului și libertății oamenilor. Acum mai mult ca niciodată, ceea ce s-a câștigat cu sacrificii enorme de-a lungul istoriei, adică libertatea, a devenit un bun tranzacționabil la care oamenii renunță de bună voie în fiecare moment. Este de-a dreptul incredibil că după atâta timp oamenii încă nu știu ce să facă cu drepturile și libertatea. Tocmai de aceea nici nu le merită. Voi oamenilor de pretutindeni, mai ales voi cei ai secolului 21, nu meritiați decât dictatură și totalitarism, pentru că nu ați învățat nimic din istorie și sunteți condamnați să o repetați.

Împreună pentru un viitor strălucit…

Lasă un comentariu